U Bend Tube

  • ASTM A179 U Bend Heat Exchangers Tube

    ASTM A179 U Bend Heat Exchanger Tube

    Sawise U bend (kadhemen mbentuk), perawatan panas saka bagean mlengkung bisa uga dibutuhake.mesin ngasilake nitrogen (kanggo nglindhungi lumahing tabung stainless steel sak anil).Suhu dikontrol liwat kabeh wilayah sing diobati panas kanthi pyrometer infra merah sing tetep lan portabel.