Extruded Finned Tube

Extruded Finned Tube digawe saka wesi tembaga mono extruded.Sirip dhuwuré nganti 0.400″ (10mm).Tabung sirip sing diekstrusi dibentuk kanthi heliks saka tabung monologam.Asil kasebut minangka tabung sirip sing dibentuk kanthi integral kanthi seragam sirip-kanggo-tabung sing nyedhiyakake efisiensi lan umur dawa sing luar biasa.Apa layanan kasar, suhu dhuwur, utawa lingkungan korosif, tabung sirip sing diekstrusi minangka pilihan sing apik kanggo aplikasi penukar panas.Tabung Finned Dhuwur bisa anil menyang negara alus kanggo mlengkung lan coiling.Jinis produk iki apik banget kanggo dadi panas, kulkas, cooler mesin, pemanas banyu, lan boiler.

Extruded Finned Tube Advantage

Dibandhingake karo tabung finned tatu biasa, resistance termal kontak tetep stabil ing sawetara gedhe karo owah-owahan suhu, supaya kinerja transfer panas saka aluminium extruded tabung finned bimetallic luwih apik tinimbang tabung sirip spiral ing kisaran suhu tembok tabung watesan.

Kajaba iku, dibandhingake karo tabung coiled, tabung sirip extruded aluminium bimetallic wis resistance karat pinunjul lan kekuatan dhuwur, iku bisa tahan 4.0MPa meksa banyu reresik, sirip isih ora tiba mudhun, dasar tabung extruded aluminium bimetallic.Tabung bisa dipilih miturut korosi cairan ing tabung lan teknologi pangolahan.Tabung dasar bisa dadi baja karbon, tembaga, stainless steel, lsp.

Aplikasi Tube Finned Extruded

Tabung sirip sing diekstrusi minangka peralatan utama kanggo pendingin udara lan umume digunakake minangka penukar panas ing pembangkit listrik (listrik, nuklir, termal lan panas bumi).Sistem kondensat uap.Industri kimia lan petrokimia.Pabrik pangolahan panganan lan teknologi pendinginan.Industri (pabrik baja, insinerator, fasilitas kompresi gas).Petrokimia, pembangkit listrik lan renovasi pembangkit listrik, AC lan kulkas, boiler, ekonomi tabung sirip lan preheater udara.Suhu kerja maksimal yaiku 280 ° C-300 ° C.

Kaluwihan Lan Parameter Referensi

● Gampang kanggo ngresiki nganggo jet banyu tekanan dhuwur tanpa deforming sirip

● tabung ora mechanically digawe dowo kanggo bakal kanggo sirip

● Transfer panas seragam lan dipercaya

● Ora karat galvanic antarane tabung lan sirip

● Sirip tahan geter

● Sampurna cocog kanggo aplikasi industri

● rasio kualitas/rega unqualled kanggo aplikasi nuntut

● Diameter Tabung Dasar: 10mm-51mm

● kekandelan tembok tabung Base: 1.65mm-3mm

● Kekandelan Fin: 0.3mm-1.2mm

● Jarak Sirip: 2mm-15mm

● Dhuwur sirip: 5mm-16mm

● Bahan tabung dasar: Baja tahan karat, Baja Karbon, Paduan, Titanium, Nikel, Tembaga dll.

● Bahan sirip: Strip Aluminium, Strip tembaga