Cangzhou Datang Steel Pipe Co., Ltd.

  • 10.08 million
    10,08 yuta
    Ibukutha kadhaptar 10,08 yuta RMB
  • IS09001
    IS09001
    Liwat sertifikasi sistem mutu internasional IS09001
  • 3000+
    3000+
    Layanan wis ngluwihi 3000+ perusahaan

Welcome kanggo ngunjungi pabrik kita lan looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

Prinsip perusahaan kita yaiku dadi pemasok pipa lan peralatan paling profesional ing China, kanthi basis tabung baja sing mulus, nggabungake sumber daya peralatan pipa kualitas tinggi nasional, nyedhiyakake layanan kemasan siji-mandeg, kualitas ndadekake kepercayaan pelanggan, layanan ndadekake pelanggan lega, asil ndadekake. comfort customer, mbangun kalbu, apik-ati, duwe raos tanggung jawab, nyumbang kanggo masyarakat saka enterprise.Our slogan punika konsentrasi profesional ing pipo & aksesoris 20 taun.

Babagan awake dhewe
company_intr_img

Warta paling anyar

  • High Frequency Welding Finned Tube
    Sprial Welding Finned Tube Tabung spiral finned frekuensi dhuwur umume digunakake kanggo industri petrokimia lan biasane nginstal...
  • U Bend Heat Exchangers Tube
    Aplikasi U Bend Tubes kanggo Penukar Panas biasane ditrapake ing pabrik minyak & gas, pabrik kimia & petrokimia, kilang...
  • Wrinkle Finned Tube For Shell And Tube Exchanger
    Bahan Sirip: Aluminium, Tabung Tembaga Bahan: Ora ana watesan Ketebalan Sirip: Min: 300 µ Maks: 800µ Dhuwur Sirip: 0.5″ nganti 0.75″ ...

KONTAK KAMI

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, mangga tinggalake menyang kita lan kita bakal sesambungan sajrone sedina kerja.

Hubungi