Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Cangzhou Datang Steel Pipe Co., Ltd.dumunung ing Kutha Cangzhou, kutha asal saka pipa, minangka koleksi riset lan pangembangan, produksi, penjualan ing salah sawijining perusahaan.Perusahaan iki didegaké ing taun 2007 kanthi modal kadhaptar10,08 yuta RMB, lan liwat sertifikasi sistem kualitas internasional IS09001, kita duwe resistance frekuensi dhuwur welding finned tube produksi line 18, extruded finned tube equipment 30, laser welding finned tube lini produksi 2, tatu finned tube produksi line 12. Kapasitas taunan bisa tekan100.000 ton, spesifikasi φ18-273mm tabung sirip, miturut syarat customer saka produksi standar, layanan wis ngluwihi3000+ perusahaan.

Tujuan Kita

Prinsip perusahaan kita yaiku dadi pemasok pipa lan peralatan paling profesional ing China, kanthi basis tabung baja sing mulus, nggabungake sumber daya peralatan pipa kualitas tinggi nasional, nyedhiyakake layanan kemasan siji-mandeg, kualitas ndadekake kepercayaan pelanggan, layanan ndadekake pelanggan lega, asil ndadekake. comfort customer, mbangun kalbu, apik-ati, duwe raos tanggung jawab, nyumbang kanggo masyarakat saka enterprise.Our slogan punika konsentrasi profesional ing pipo & aksesoris 20 taun.

Produk Kita

Kualitas produksi mesthi ana ing ndhuwur dhaptar prioritas.Lokakarya kita dilengkapi piranti pangolahan lan pangujian canggih kalebu detektor sinar-X, detektor cacat ultrasonik, mesin uji hidrostatik, mesin uji tensile, meter analisis metalografi, lan liya-liyane. Konsistensi kualitas produk kita wis lulus pemeriksaan ketat organisasi kayata TUV, DNV, BV, SGS.Tingkat aksesibilitas sing dhuwur lan komunikasi sing unggul ngidini kita ngekspor produk kanthi efisiensi sing apik.Kita njaga kehadiran pasar sing kuat ing negara lan wilayah kalebu Malaysia, Thailand, Korea Selatan, Kuwait, Indonesia, Chili, Meksiko, Singapura, Taiwan, lsp. Sugeng rawuh ing pabrik kita lan ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan.

Kategori Produk Utama:Extruded Finned Tube, Wound Finned Tube, U Bend Tube, T-type Fin Tube, Rectangular Finned Tube, Laser Welded Finned Tube, Embedded Finned Tube, Frekuensi Tinggi Welding Finned Tube.