High Frequency Welding Finned Tube

  • Sprial Welding Finned Tube(Helical Finned Tubes)

    Sprial Welding Finned Tube (Helical Finned Tube)

    tabung spiral finned frekuensi dhuwur umume digunakake kanggo industri petrokimia lan biasane dipasang ing bagean konveksi pemanas sing dipecat, boiler panas sampah, ekonomi, preheater udara, lan penukar panas sing nglibatake transfer panas saka cairan panas menyang cairan sing luwih adhem liwat a tembok tabung.

  • H Type Finned Tube Rectangular Finned Tubes

    H Tipe Finned Tube Rectangular Finned Tube

    H-economizer flash resistance pangolahan welding digunakake, lapisan welding sawise tingkat dhuwur saka fusi, kekuatan tensile weld, lan wis konduktivitas termal apik.H-economizer uga bisa nggawe tabung sirip "dobel H" tabung ganda, strukture kaku, lan bisa ditrapake kanggo acara baris tabung sing luwih dawa.

  • Studded Finned Tube Energy-Efficient Heat Exchange Component

    Komponen Pertukaran Kalor Irit Energi Tabung Finned Tube

    Kancing dilas menyang tabung kanthi nggunakake welding resistensi listrik, ngasilake welds berkualitas tinggi.Tabung stud biasane digunakake tinimbang tabung sirip ing sistem transfer panas ing pabrik petrokimia, ing endi permukaane kena lingkungan korosif banget kayata gas utawa cairan sing reged.Tabung kasebut kudu tahan kanggo bahan sing agresif lan kudu diresiki kanthi asring.

  • Stainless Steel Alloy Steel Serrated Finned Tube

    Stainless Steel Paduan Steel Serrated Finned Tube

    Tabung sirip bergerigi saiki luwih populer ing manufaktur boiler, prau tekanan lan peralatan penukar panas liyane.Nduwe kaluwihan luwih akeh tinimbang tabung sirip padhet umum liyane.