Produk

  • G Type Embedded Spiral Finned Tube

    G Type Embedded Spiral Finned Tube

    Strip sirip wis tatu menyang alur machined lan aman dikunci intd Panggonan dening mburi Isi karo materi tabung dhasar.Iki njamin transfer panas maksimal dijaga ing suhu logam tabung dhuwur.

  • T-Type High Efficient Heat Exchange Finned Tube

    T-Type Dhuwur Efisien exchange panas tabung Finned

    Tabung sirip T minangka jinis tabung pertukaran panas sing efisien dhuwur sing digawe kanthi ngolah lan ngecor pipa cahya.Karakteristik struktur kasebut yaiku mbentuk seri spiral T ring terowongan ing njaba permukaan pipa.

  • Aluminum Copper Alloys Extruded Finned Tube

    Aluminium Tembaga Alloys Extruded Finned Tube

    Extruded Finned Tube digawe saka wesi tembaga mono extruded.Sirip dhuwuré nganti 0.400″ (10mm).Tabung sirip sing diekstrusi dibentuk kanthi heliks saka tabung monologam.Asil kasebut minangka tabung sirip sing dibentuk kanthi integral kanthi seragam sirip-kanggo-tabung sing nyedhiyakake efisiensi lan umur dawa sing luar biasa.Apa layanan kasar, suhu dhuwur, utawa lingkungan korosif, tabung sirip sing diekstrusi minangka pilihan sing apik kanggo aplikasi penukar panas.Tabung Finned Dhuwur bisa anil menyang negara alus kanggo mlengkung lan coiling.Jinis produk iki apik banget kanggo dadi panas, kulkas, cooler mesin, pemanas banyu, lan boiler.

  • L, LL, KL Finned Tube(Wound Finned Tubes)

    L, LL, KL Finned Tube (Wound Finned Tube)

    Foot Finned Tubes digunakke menyang exchanger panas, kang ora ngluwihi near 400 derajat, lan digunakake utamané ing aplikasi online-digawe adhem (kalebu radiator gedhe lan coolers lenga kompresor gedhe).

  • Sprial Welding Finned Tube(Helical Finned Tubes)

    Sprial Welding Finned Tube (Helical Finned Tube)

    tabung spiral finned frekuensi dhuwur umume digunakake kanggo industri petrokimia lan biasane dipasang ing bagean konveksi pemanas sing dipecat, boiler panas sampah, ekonomi, preheater udara, lan penukar panas sing nglibatake transfer panas saka cairan panas menyang cairan sing luwih adhem liwat a tembok tabung.

  • Laser Welding Finned Tube For Heat Exchanger

    Laser Welding Finned Tube Kanggo Heat Exchanger

    Penukar panas minangka peralatan utama sistem termal, lan tabung sirip las laser minangka bagean penting saka penukar panas.Contone, penukar panas tabung lan sirip minangka struktur penukar panas kanthi konten teknis sing dhuwur lan proses produksi sing rumit.

  • H Type Finned Tube Rectangular Finned Tubes

    H Tipe Finned Tube Rectangular Finned Tube

    H-economizer flash resistance pangolahan welding digunakake, lapisan welding sawise tingkat dhuwur saka fusi, kekuatan tensile weld, lan wis konduktivitas termal apik.H-economizer uga bisa nggawe tabung sirip "dobel H" tabung ganda, strukture kaku, lan bisa ditrapake kanggo acara baris tabung sing luwih dawa.

  • G Type Finned Tube(Embedded Finned Tube)

    G Type Finned Tube (Embedded Finned Tube)

    G' Fin Tubes utawa Embedded Fin Tubes utamane digunakake ing pendingin sirip udara lan macem-macem jinis radiator sing digawe adhem hawa.Jinis-jinis tabung sirip 'G' iki umume bisa digunakake ing wilayah sing suhu transfer panas rada luwih dhuwur.Tabung Fin Embedded utamane digunakake ing papan kanthi suhu sing luwih dhuwur lan ing endi atmosfer kerja relatif kurang korosif menyang tabung dasar.

  • Studded Finned Tube Energy-Efficient Heat Exchange Component

    Komponen Pertukaran Kalor Irit Energi Tabung Finned

    Kancing dilas menyang tabung kanthi nggunakake welding resistensi listrik, ngasilake welds berkualitas tinggi.Tabung stud biasane digunakake tinimbang tabung sirip ing sistem transfer panas ing pabrik petrokimia, ing endi permukaane kena lingkungan korosif banget kayata gas utawa cairan sing reged.Tabung kasebut kudu tahan kanggo bahan sing agresif lan kudu diresiki kanthi asring.

  • ASTM A179 U Bend Heat Exchangers Tube

    ASTM A179 U Bend Heat Exchanger Tube

    Sawise U bend (kadhemen mbentuk), perawatan panas saka bagean mlengkung bisa uga dibutuhake.mesin ngasilake nitrogen (kanggo nglindhungi lumahing tabung stainless steel sak anil).Suhu dikontrol liwat kabeh wilayah sing diobati panas kanthi pyrometer infra merah sing tetep lan portabel.

  • Stainless Steel Alloy Steel Serrated Finned Tube

    Stainless Steel Paduan Baja Serrated Finned Tube

    Tabung sirip bergerigi saiki luwih populer ing manufaktur boiler, prau tekanan lan peralatan penukar panas liyane.Nduwe kaluwihan luwih akeh tinimbang tabung sirip padhet umum liyane.

  • Elliptical Fin Tube With Rectangular Fins Oval Tube

    Tabung Sirip Elips Kanthi Tabung Oval Sirip Persegi Panjang

    Tabung Sirip Elips|Tabung Elips Kanthi Sirip Persegi Panjang|Tabung sirip oval galvanis sing dicelup panas.

    Desain tabung sirip iki nggunakake tabung berbentuk elips kanthi bentuk foil udara sing efisien kanggo nyuda resistensi aliran udara.Sirip iki nduweni karakteristik kinerja sing luwih apik dibandhingake karo jinis tabung bunder.

    Ketahanan korosi sirip iki bakal dhuwur banget sawise dicelup panas galvanis.Tabung sirip iki kompak banget dibandhingake karo jinis tabung sirip liyane lan efisiensi transfer panas sing signifikan.