Laser Welding Finned Tube

ukuran

● Diameter njaba tabung 8.0–50.0 mm

● Sirip njaba diameteripun 17,0 –80,0 mm

● Jarak sirip 5 –13 sirip/inci

● Dhuwur sirip 5.0 –17 mm

● Ketebalan sirip 0,4 – 1,0 mm

● dawa maksimum tabung 12,0 m

Penukar panas minangka peralatan utama sistem termal, lan tabung sirip las laser minangka bagean penting saka penukar panas.Contone, penukar panas tabung lan sirip minangka struktur penukar panas kanthi konten teknis sing dhuwur lan proses produksi sing rumit.Tembok adi kadhemen lan panas minangka pertukaran panas lintas-aliran, lan tabung diisi karo refrigeran lan hawa ing njaba.Badan utama tabung yaiku transfer panas owah-owahan fase.Tabung kasebut umume disusun kanthi bentuk serpentine kanthi pirang-pirang tabung, lan sirip dipérang dadi struktur tunggal, ganda utawa multi-baris.

Iki jenis exchanger panas digunakake digunakake ing lapangan industri kayata industri petrokimia, aviation, kendaraan, mesin daya, pangan, suhu jero lan kurang, energi atom lan aerospace.Contone, superheaters, economizers, air preheaters, condensers, deaerators, feedwater heater, cooling tower, lan sapiturute ing sistem termal boiler;kompor jeblugan panas, preheaters udara utawa gas ing sistem peleburan logam, Boiler panas sampah, lsp;evaporators, condensers, regenerators ing kulkasan lan sistem suhu kurang;peralatan panas lan cooling digunakake digunakake ing industri petrokimia, evaporators Cairan gula lan evaporators pulp ing industri gula lan industri kertas, Iki akeh conto aplikasi exchanger panas.

Amarga keterbatasan sumber daya batu bara, minyak, lan gas alam ing donya, lan kekurangan energi, kabeh negara setya ngembangake sumber energi anyar, lan kanthi aktif nindakake pemulihan preheating lan karya hemat energi, mula aplikasi panas. exchangers lan pembangunan energi Iku raket karo tabungan.Ing karya iki, exchanger panas uga nduweni peran penting, lan kinerja langsung mengaruhi efisiensi pemanfaatan energi.Minangka piranti sing efektif kanggo panggunaan energi lan konservasi energi, penukar panas uga nduweni peran penting ing pemanfaatan panas sampah, pemanfaatan energi nuklir, pemanfaatan energi surya, lan pemanfaatan energi panas bumi.

Kaluwihan

1. 99% -100% kanthi gandheng, karo konduktivitas termal dhuwur

2. Kemampuan anti-karat sing kuwat banget

3. Struktur sing luwih apik amarga proses welding

4. Fleksibel minangka tabung sakcara utawa exchanger panas mbengkongaken utawa coiled

5. Low resistance panas antarane fins lan tabung

6. resistance kuwat kanggo kejut lan expansion termal lan kontraksi

7. Biaya lan hemat energi amarga umur layanan dawa lan kurs dhuwur

Aplikasi

Tabung sirip utamane digunakake ing pemanasan (boiler gas, boiler kondensasi, kondensor gas flue), ing teknik mekanik lan otomotif (pendingin minyak, pendingin tambang, pendingin udara kanggo mesin diesel), ing teknik kimia (pendingin gas lan pemanas, cooler proses), ing pembangkit listrik (pendingin udara, menara pendingin), lan ing teknik nuklir (pabrik pengayaan uranium).