Rectangular Finned Tube

Ukuran Tabung Finned Elliptical

Dawane tabung: Ing 25 Meter

Ukuran tabung salib: 36mm * 14mm

Ketebalan dinding pipa: 2 mm

Ukuran bagean silang tabung sirip: 55mm * 26mm

Ketebalan dasar sirip: 0,3 mm

Pitch Fin: 416 sirip saben meter

Bahan tabung sirip: baja karbon, baja tahan karat, baja paduan lan bahan liyane.

Tabung Sirip Elips|Tabung Elips Kanthi Sirip Persegi Panjang|Tabung sirip oval galvanis sing dicelup panas.

Desain tabung sirip iki nggunakake tabung berbentuk elips kanthi bentuk foil udara sing efisien kanggo nyuda resistensi aliran udara.Sirip iki nduweni karakteristik kinerja sing luwih apik dibandhingake karo jinis tabung bunder.

Ketahanan korosi sirip iki bakal dhuwur banget sawise dicelup panas galvanis.Tabung sirip iki kompak banget dibandhingake karo jinis tabung sirip liyane lan efisiensi transfer panas sing signifikan.

Kaluwihan saka Tabung Fin iki

Umure dawa banget dibandhingake karo tabung sirip liyane.

Sirip baja ora sensitif marang beban mekanik sing khas, umpamane hujan es utawa mlaku ing bundel.

Hot dip galvanization menehi pangayoman karat.

Wilayah sing ora ana aliran dihindari kanthi jarak sirip baris pertama lan kapindho sing beda.

Reresik prasaja nggunakake banyu tekanan dhuwur.

Desain kompak kanthi rasio area lumahing dhuwur.

Tabung sirip persegi oval kanthi dhuwur sirip kurang saka 20mm kanggo penukar panas.

String Tembaga utawa Carbon Steel String Fin Tube Ing Heat Exchanger Parts String Fin Tube.

Tabung Sirip Tipe String (Oval)

Tabung sirip oval minangka unsur pendingin saka bundel tabung pendingin udara langsung.Amarga saka particularity saka adhem online langsung nggunakake lingkungan, supaya iku perlu kanggo duwe Processing anti korosif apik ing lumahing online adhem.Kanggo nambah urip layanan saka adhem online, seng dip panas digunakake ing lumahing Elliptic finned tabung anti-karat.Syarat kualitas Elliptic finned tube hot-dip seng, ora mung ngemot syarat umum seng panas-dip bagean leaching kualitas seng, nanging uga ngemot Oval finned tabung minangka syarat khusus saka cooling unsur leaching kualitas seng.Karakteristik lapisan seng panas-dip yaiku efek protèktif ing permukaan substrat baja galvanis panas sing luwih apik tinimbang lapisan cat utawa plastik.Sajrone hot dip seng, seng lan wesi-baja wis nyebar kanggo gawé lapisan senyawa metallic kang disebut lapisan alloy.Lapisan paduan nduweni struktur multilayer, lan komposisi kimia yaiku Fe3Zn10 utawa Fe5Zn21, FeZn7, FeZn13, lan liya-liyane. Lapisan paduan lan baja uga campuran lan lapisan seng murni diarani kombinasi metalurgi.

Tabung sirip elips digawe kanthi masang sirip persegi panjang menyang tabung oval kanggo nambah area permukaan transfer panas kanthi signifikan.Tabung sirip elips nduweni karakteristik aliran udara sing luwih apik tinimbang tabung sirip bunder konvensional, dianggep minangka alternatif kanggo tabung sirip padat bunder ing lapangan penukar panas tabung sirip.Ing taun-taun pungkasan, dadi luwih populer ing lapangan penukar panas sing relevan.

Kaluwihan

Zona refluks lan wilayah angin luwih cilik, nyuda hidromekanika ing sisih udhara, banjur nyuda konsumsi energi.

Ing peralatan penukar panas, bundel tabung oval luwih kompak tinimbang bundel tabung bunder, saengga penukar panas nduweni volume sing luwih cilik lan biaya sing luwih murah.

Sirip ora sensitif marang beban mekanik sing khas, umpamane hujan es utawa mlaku ing bundel.

Sirip persegi panjang kanthi kekuatan dhuwur, nglindhungi tabung dasar saka patah ing musim dingin, ndawakake umur tabung.