Semat Finned Tube

  • G Type Embedded Spiral Finned Tube

    G Type Embedded Spiral Finned Tube

    Strip sirip wis tatu menyang alur machined lan aman dikunci intd Panggonan dening mburi Isi karo materi tabung dhasar.Iki njamin transfer panas maksimal dijaga ing suhu logam tabung dhuwur.

  • G Type Finned Tube(Embedded Finned Tube)

    G Type Finned Tube (Embedded Finned Tube)

    G' Fin Tubes utawa Embedded Fin Tubes utamane digunakake ing cooler sirip udara lan macem-macem jinis radiator sing digawe adhem hawa.Jinis-jinis tabung sirip 'G' iki utamane bisa digunakake ing wilayah sing suhu transfer panas ana ing sawetara sing rada dhuwur.Tabung Fin Embedded utamane digunakake ing papan kanthi suhu sing luwih dhuwur lan ing endi atmosfer kerja relatif kurang korosif menyang tabung dasar.