Sprial Welding Finned Tube (Helical Finned Tube)

Katrangan singkat:

tabung spiral finned frekuensi dhuwur umume digunakake kanggo industri petrokimia lan biasane dipasang ing bagean konveksi pemanas sing dipecat, boiler panas sampah, ekonomi, preheater udara, lan penukar panas sing nglibatake transfer panas saka cairan panas menyang cairan sing luwih adhem liwat a tembok tabung.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Helical Finned Tubes nyedhiyakake desainer kanthi efisiensi termal sing dhuwur lan solusi desain kompak kanggo macem-macem penukar panas ing ngendi gas flue sing resik ditemokake.Helical finned Tubes sing diprodhuksi ing loro Solid lan profil menang Serrated.

Helical Solid Finned Tubes diprodhuksi kanthi mbungkus tabung strip sirip sing terus-terusan.Strip sirip tatu spiral menyang tabung lan dilas terus-terusan kanthi proses Listrik Frekuensi Tinggi menyang tabung ing sadawane oyod spiral.Strip sirip ditahan ing tension lan dikurung ing sisih pinggir nalika dibentuk ing sakubenge tabung, saéngga mesthekake yen jalur kasebut kena kontak kuat karo permukaan tabung.A las terus-terusan diterapake ing titik ing ngendi strip sirip pisanan wiwit mlengkung ing diameter tabung, nggunakake proses las busur logam gas.

Kanggo ukuran pipa utawa tabung tartamtu, area permukaan transfer panas sing dikarepake saben unit dawa tabung bisa dipikolehi kanthi nemtokake dhuwur sirip lan / utawa jumlah sirip saben inci dawa.

Konfigurasi tabung sirip baja sing dilas iki bisa digunakake kanggo aplikasi transfer panas, lan utamane cocog kanggo aplikasi suhu dhuwur, tekanan dhuwur.Fitur penting konfigurasi iki efisien, ikatan efektif saka sirip kanggo tabung ing kabeh kondisi suhu lan meksa, lan kemampuan kanggo tahan suhu dhuwur sisih sirip.

Sirip heliks sing terus-terusan dipasang ing tabung dasar kanthi las resistensi listrik frekuensi dhuwur kanggo menehi jaminan sing efisien lan dipercaya kanthi termal.

Tampilan produk

2020082677175153

Spesifikasi Produk

Tabung Dasar OD
(mm)

Ketebalan Base Tube (mm)

Dhuwur Fin
(mm)

Ketebalan Fin (mm)

Pitch Sirip (mm)

22 mm ~ 219 mm

2,0 mm ~ 16 mm

8 mm ~ 30 mm

0,8 mm ~ 4,0 mm

2,8 mm ~ 20 mm

Bahan Base Tube

Bahan Fin

Panjang tabung (Mtr)

Baja Karbon, Baja Paduan, Baja Tahan Karat dan Baja Tahan Karat

Baja Karbon, Baja Paduan, Baja Tahan Karat dan Baja Tahan Karat

≤ 25Mtr


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita