H Tipe Finned Tube

  • H Type Finned Tube Rectangular Finned Tubes

    H Tipe Finned Tube Rectangular Finned Tube

    H-economizer flash resistance pangolahan welding digunakake, lapisan welding sawise tingkat dhuwur saka fusi, kekuatan tensile weld, lan wis konduktivitas termal apik.H-economizer uga bisa nggawe tabung sirip "dobel H" tabung ganda, strukture kaku, lan bisa ditrapake kanggo acara baris tabung sing luwih dawa.