ASTM A179 U Bend Heat Exchanger Tube

Katrangan singkat:

Sawise U bend (kadhemen mbentuk), perawatan panas saka bagean mlengkung bisa uga dibutuhake.mesin ngasilake nitrogen (kanggo nglindhungi lumahing tabung stainless steel sak anil).Suhu dikontrol liwat kabeh wilayah sing diobati panas kanthi pyrometer infra merah sing tetep lan portabel.


Detail Produk

Tag produk

U mlengkung tabung Standard lan Materials

● ASTM A179/ ASME SA179;

● ASTM A213/ ASME SA 213, T11, T22, T22, T5;

● ASTM A213/ ASME SA213, TP304/304L, TP316/316L, S31803, S32205, S32750, S32760, TP410;

● ASTM B111, C44300, C68700, C70600, C71500;

● ASTM B338, GR.1, GR.2.

● Paduan Monel.

● Nikel Alloys.

● Kapabilitas U Bend Dimension.

● Tube OD.: 12.7mm-38.1mm.

● Kekandelan Tube: 1.25mm-6mm.

● Radius Mlengkung: Min.1,5 x OD/ Maks.1250 mm.

● U tabung Lurus "sikil" Dawane: Maks.12500 mm.

● Tabung lurus sadurunge U mlengkung: Max.27000 mm.

Aplikasi Produk

U Bend Tubes kanggo Penukar Panas biasane ditrapake ing pabrik minyak & gas, pabrik kimia & petrokimia, kilang, pembangkit listrik, pabrik energi sing bisa dianyari.

Utamane Testing Item

1. Perawatan Panas lan Solusi Annealing / Annealing Padhang

2. Cutting kanggo dawa dibutuhake lan deburring

3. Uji Analisis Komposisi Kimia Kanthi 100% PMI lan Siji tabung saka saben panas kanthi Spektrometer Reading Langsung

4. Tes Visual lan Tes Endoskop kanggo Tes Kualitas Lumahing

5. 100% Tes Hidrostatik/Tes Pneumatik lan Tes Arus Eddy 100%

6. Tes Ultrasonik miturut MPS (Spesifikasi Pembelian Bahan)

7. Tes Mekanik kalebu Test Tension, Flattening Test, Flaring Test, Hardness Test

8. Impact Test tundhuk panjalukan Standard

9. Uji Ukuran Gandum lan Uji Korosi Intergranular

10. Ultrasoic pangukuran Kekandelan Tembok

11. Stress Relieve Annealing ing U bend Parts sawise mlengkung

Tampilan produk

2240900248

Paket Tabung Stainless Steel U-Bend

'U' Bend Stainless Steel Tubes diprodhuksi ing pabrik kita miturut syarat pelanggan.Bend bisa Diobati Panas sesuai karo syarat Klien, banjur tes hidrostatik lan tes penetrant pewarna yen dibutuhake.

U tabung mbengkongaken digunakake digunakake ing sistem penukar panas.peralatan exchanger panas ing basis saka stainless U-tabung penting ing kothak penting strategis lan kritis bangunan mesin nuklir lan petrokimia.

U-tube exchangers panas Dirancang kanggo aplikasi suhu dhuwur, utamané uap condensing utawa sistem lenga panas.Model iki dipilih nalika ekspansi diferensial ndadekake penukar lembaran tabung tetep ora cocog lan nalika kahanan ora kalebu pilihan jinis kepala ngambang (HPF).

Kondisi permukaan Tabung U sing wis rampung kudu bebas saka skala, tanpa goresan sawise mlengkung.

Testing lan Processing dhasar

1. Tes hidrostatik tekanan dhuwur: minimal: 10 Mpa-25Mpa.

2. Test online ing jero banyu sawise mlengkung

3. U-tube tes kekandelan tembok

4. Tes Eddy saiki sadurunge bend U-shaped kawangun

5. Tes ultrasonik sadurunge bend U-shaped dibentuk

6. Perawatan panas bisa ngilangi stres

Rincian liyane U Bend Tube

A. Cut kabeh pipo kanggo dawa wentis kasebut, lan nggunakake online kanggo reresik internal lan deburring.

B. Sadurungé dibungkus, ujung siku sing bentuké U ditutupi tutup plastik.

C. Separator vertikal kanggo saben radius.

D. Saben kothak plywood dilengkapi karo dhaftar packing dijamin karo plastik kanggo nggampangake identifikasi rincian pesenan, kalebu dhaftar akurat saka radius internal lan dawa.

U Bend Stainless Steel Heat Exchanger Tube, U Bent Pipa

U bend pipe kanggo boiler lan superheater

Kanthi packing kothak struktur kayu kuwat dening kontaner loading lan shipping.

Pemanas tabung U TUBES karo Stainless, Alloy baja kelas kasedhiya, Carbon Steel kelas uga kasedhiya.

Rentang ukuran kanggo pipa:OD: 1/4 "(6.25mm) kanggo 8" (203mm), WT 0.02" (0.5mm) kanggo 0.5"(12mm).

dawa:30 m (Max) utawa minangka kabutuhan.

Proses:Cold digambar, Cold mbalek, Precision Rolled kanggo Seamless Pipe utawa Tube.

Rampung:Annealed & pickled, padhang anil, polesan.

mungkasi:Ujung miring utawa polos, potong persegi, tanpa burr, Tutup Plastik ing ujung loro.

Aplikasi:Heater, Heat Exchanger, Condencer, Machining, Bearing Machining, Layanan API.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita