Tabung Aluminium Finned

  • Aluminum Copper Alloys Extruded Finned Tube

    Aluminium Tembaga Alloys Extruded Finned Tube

    Extruded Finned Tube digawe saka wesi tembaga mono extruded.Sirip dhuwuré nganti 0.400″ (10mm).Tabung sirip sing diekstrusi dibentuk kanthi heliks saka tabung monologam.Asil kasebut minangka tabung sirip sing dibentuk kanthi integral kanthi seragam sirip-kanggo-tabung sing nyedhiyakake efisiensi lan umur dawa sing luar biasa.Apa layanan kasar, suhu dhuwur, utawa lingkungan korosif, tabung sirip sing diekstrusi minangka pilihan sing apik kanggo aplikasi penukar panas.Tabung Finned Dhuwur bisa anil menyang negara alus kanggo mlengkung lan coiling.Jinis produk iki apik banget kanggo dadi panas, kulkas, cooler mesin, pemanas banyu, lan boiler.