Sprial Welding Finned Tube

  • Sprial Welding Finned Tube(Helical Finned Tubes)

    Sprial Welding Finned Tube (Helical Finned Tube)

    tabung spiral finned frekuensi dhuwur umume digunakake kanggo industri petrokimia lan biasane dipasang ing bagean konveksi pemanas sing dipecat, boiler panas sampah, ekonomi, preheater udara, lan penukar panas sing nglibatake transfer panas saka cairan panas menyang cairan sing luwih adhem liwat a tembok tabung.