Wrinkle Finned Tube Kanggo Shell lan Tube Exchanger

Bahan sirip: Aluminium, Tembaga

Bahan Tube: Ora ana watesan

Ketebalan Fin: Min: 300 µ Maks: 800µ

Dhuwur sirip: 0,5 ″ nganti 0,75 ″

Wrinkle Finned Tube For Shell And Tube Exchanger

Lampiran Wrinkle Fin minangka variasi permukaan menyang tabung sirip Tegangan Edge.Peningkatan iki ngilangi hawa kanggo nambah transfer panas.Iki nggunakake gelombang simetris ing permukaan radial sirip amarga kontak karo tabung.Sirip kasebut dilas menyang tabung ing saben pungkasan bagean sirip kanggo mesthekake kontak.Sirip uga lembaran logam sing luwih kenthel, biasane 0,030″ nganti 0,060″, sing ndadekake banget rubust.Peningkatan Wrinkle Fin umume digunakake ing aplikasi tugas abot lan lingkungan sing kasar


Wektu kirim: Mei-06-2022