U Bend Heat Exchanger Tube

Aplikasi

U Bend Tubes kanggo Penukar Panas biasane ditrapake ing pabrik minyak & gas, pabrik kimia & petrokimia, kilang, pembangkit listrik, pabrik energi sing bisa dianyari.

U Mlengkung Tube Standar lan Bahan

ASTM A179/ ASME SA179;

ASTM A213/ ASME SA 213, T11, T22, T22, T5;

ASTM A213/ ASME SA213, TP304/304L, TP316/316L, S31803, S32205, S32750, S32760, TP410;

ASTM B111, C44300, C68700, C70600, C71500;

ASTM B338, GR.1, GR.2.

Monel Alloys.

Paduan Nikel.

Kapabilitas U Bend Dimension

Pipa OD.: 12.7mm-38.1mm.

Ketebalan tabung: 1.25mm-6mm.

Radius Mlengkung: Min.1.5 x OD/ Maks.1250 mm.

U tabung Lurus "sikil" Dawane: Maks.12500 mm.

Tabung lurus sadurunge U mlengkung: Max.27000 mm.

U Bend Tube Perawatan Panas

Sawise U bend (kadhemen mbentuk), perawatan panas saka bagean mlengkung bisa uga dibutuhake.mesin ngasilake nitrogen (kanggo nglindhungi lumahing tabung stainless steel sak anil).Suhu dikontrol liwat kabeh wilayah sing diobati panas kanthi pyrometer infra merah sing tetep lan portabel.

U bend Heat Exchanger Tubes Utamane Testing Item

1. Perawatan Panas lan Solusi Annealing / Annealing Padhang

2. Cutting kanggo dawa dibutuhake lan deburring

3. Uji Analisis Komposisi Kimia Kanthi 100% PMI lan Siji tabung saka saben panas kanthi Spektrometer Reading Langsung

4. Tes Visual lan Tes Endoskop kanggo Tes Kualitas Lumahing

5. 100% Tes Hidrostatik/Tes Pneumatik lan Tes Arus Eddy 100%

6. Tes Ultrasonik miturut MPS (Spesifikasi Pembelian Bahan)

7. Tes Mekanik kalebu Test Tension, Flattening Test, Flaring Test, Hardness Test

8. Impact Test tundhuk panjalukan Standard

9. Uji Ukuran Gandum lan Uji Korosi Intergranular

10. Ultrasoic pangukuran Kekandelan Tembok

11. Stress Relieve Annealing ing U bend Parts sawise mlengkung

Paket Tabung Stainless Steel U-Bend

'U' Bend Stainless Steel Tubes diprodhuksi ing pabrik kita miturut syarat pelanggan.Bend bisa Diobati Panas sesuai karo syarat Klien, banjur tes hidrostatik lan tes penetrant pewarna yen dibutuhake.

U tabung mbengkongaken digunakake digunakake ing sistem penukar panas.peralatan exchanger panas ing basis saka stainless U-tabung penting ing kothak penting strategis lan kritis bangunan mesin nuklir lan petrokimia.

U-tube exchangers panas Dirancang kanggo aplikasi suhu dhuwur, utamané uap condensing utawa sistem lenga panas.Model iki dipilih nalika ekspansi diferensial ndadekake penukar lembaran tabung tetep ora cocog lan nalika kahanan ora kalebu pilihan jinis kepala ngambang (HPF).

Kondisi permukaan Tabung U sing wis rampung kudu bebas saka skala, tanpa goresan sawise mlengkung

Testing lan Processing dhasar

1. Tes hidrostatik tekanan dhuwur: minimal: 10 Mpa-25Mpa.

2. Test online ing jero banyu sawise mlengkung

3. U-tube tes kekandelan tembok

4. Tes Eddy saiki sadurunge bend U-shaped kawangun

5. Tes ultrasonik sadurunge bend U-shaped dibentuk

6. Perawatan panas bisa ngilangi stres

Rincian liyane U Bend Tube

a.Cut kabeh pipa menyang dawa sikil sing ditemtokake, lan gunakake hawa kanggo ngresiki internal lan deburring.

b.Sadurunge kemasan, ujung siku sing bentuke U ditutupi tutup plastik.

c.Pemisah vertikal kanggo saben radius.

d.Saben kothak plywood dilengkapi karo dhaftar packing ditutupi plastik kanggo nggampangake identifikasi rincian pesenan, kalebu dhaftar akurat saka radius internal lan dawa.


Wektu kirim: Jun-17-2022