KL-jinis Finned Tube Uga disebut Knurling Finned Tube

tabung sirip KL

Bahan umum tabung telanjang: Tembaga, Paduan, Baja Karbon, Baja Tahan Karat

Bare tabung OD: 16-63mm

Bahan umum sirip: Tembaga, Aluminium

Jarak sirip: 2.1-5.0mm

Dhuwur sirip: <17mm

Ketebalan sirip: ~0.4mm

KL finned tube1

Diprodhuksi persis kaya tabung sirip 'L' kajaba tabung dasar digulung sadurunge aplikasi sikil sirip.Sawise aplikasi, sikil sirip wis knurled menyang knurling cocog ing tabung dhasar mangkono nambah ikatan antarane sirip lan tabung, asil ing apik karakteristik transfer panas.

tabung sirip tipe KL

KL-jinis finned tabung uga disebut knurling finned tabung, sing pola rolling ing tabung dhasar sadurunge dibunderaké sirip, utawa nyetel agul-agul ing mesin nduwurke tumpukan, banjur knurling ing tabung dhasar, ing wektu sing padha nduwurke tumpukan, knurling. lan dibunderaké tablet dening lading mburi.

Lingkup aplikasi:

A. paling dhuwur nggunakake suhu 250 ℃ utawa kurang 250 ℃.

B. tekanan kerja paling dhuwur yaiku 3,2 MPa utawa kurang 3,2 MPa.

Karakteristik lan kaluwihan:

A. kinerja transfer panas luwih lan resistance termal kontak cilik.

B. area kontak luwih gedhe antarane sirip lan tabung, pas tightly lan aman.

C. resistance apik kanggo kinerja karat atmosfer, kinerja stabil saka long-term nggunakake.


Wektu kirim: Mei-05-2022