High Frequency Welding Finned Tube

Sprial Welding Finned Tube

Frekuensi dhuwur gandheng spiral tabung sirip umume digunakake kanggo industri petrokimia lan biasane dipasang ing bagean konveksi saka pemanas murub, boiler panas sampah, economizers, air preheaters, lan exchanger panas nglibatno transfer panas saka adi panas menyang adi adhem liwat a tembok tabung.

Helical Finned Tubes nyedhiyakake desainer kanthi efisiensi termal sing dhuwur lan solusi desain kompak kanggo macem-macem penukar panas ing ngendi gas flue sing resik ditemokake.Helical finned Tubes sing diprodhuksi ing loro Solid lan profil menang Serrated.

Helical Solid Finned Tubes diprodhuksi kanthi mbungkus tabung strip sirip sing terus-terusan.Strip sirip tatu spiral menyang tabung lan dilas terus-terusan kanthi proses Listrik Frekuensi Tinggi menyang tabung ing sadawane oyod spiral.Strip sirip ditahan ing tension lan dikurung ing sisih lateral nalika dibentuk ing saubengé tabung, saéngga mesthekake yen jalur kasebut kena kontak kuat karo permukaan tabung.A las terus-terusan diterapake ing titik ing ngendi strip sirip pisanan wiwit mlengkung ing diameter tabung, nggunakake proses las busur logam gas.

Kanggo ukuran pipa utawa tabung tartamtu, area permukaan transfer panas sing dikarepake saben unit dawa tabung bisa dipikolehi kanthi nemtokake dhuwur sirip lan / utawa jumlah sirip saben inci dawa.

Konfigurasi tabung sirip baja sing dilas iki bisa digunakake kanggo aplikasi transfer panas, lan utamane cocog kanggo aplikasi suhu dhuwur, tekanan dhuwur.Fitur penting konfigurasi iki efisien, ikatan efektif saka sirip kanggo tabung ing kabeh kondisi suhu lan meksa, lan kemampuan kanggo tahan suhu dhuwur sisih sirip.

Sirip heliks sing terus-terusan dipasang ing tabung dasar kanthi las resistensi listrik frekuensi dhuwur kanggo menehi jaminan sing efisien lan dipercaya kanthi termal.

Tabung Dasar OD
(mm)
Ketebalan Base Tube (mm) Dhuwur Fin
(mm)
Ketebalan Fin (mm) Pitch Sirip (mm)
22 mm ~ 219 mm 2,0 mm ~ 16 mm 8 mm ~ 30 mm 0,8 mm ~ 4,0 mm 2,8 mm ~ 20 mm
Bahan Base Tube Bahan Fin Panjang tabung (Mtr)
Baja Karbon, Baja Paduan, Baja Tahan Karat dan Baja Tahan Karat Baja Karbon, Baja Paduan, Baja Tahan Karat dan Baja Tahan Karat ≤ 25Mtr

H Tipe Finned Tube

● Spesifikasi tabung sirip tipe H

● Tabung OD: 25-73mm

● Tube Thk: 3.0-6.0mm

● Fin Thk: 1.5-4.0mm

● Jarak Sirip: 9.0-30.0mm

● Dhuwur sirip: 15.0-45.0mm

Tabung sirip H digunakake digunakake ing boiler sarana, boiler industri, tenaga laut, buntut penukar panas, ekonomis utawa insinerator sampah kanggo instalasi batu bara lan minyak dll.

H-economizer loro sirip persegi dowo, padha karo kothak, dawa pinggiran kanggo tabung neon saka 2-fold, expansion saka lumahing dadi panas.

H-economizer flash resistance pangolahan welding digunakake, lapisan welding sawise tingkat dhuwur saka fusi, kekuatan tensile weld, lan wis konduktivitas termal apik.H-economizer uga bisa nggawe tabung sirip "dobel H" tabung ganda, strukture kaku, lan bisa ditrapake kanggo acara baris tabung sing luwih dawa.

Maks.Suhu kerja: 300 °C

Ketahanan Korosi Atmosfer: OK

Resistance mekanik: apik

Bahan sirip: Tembaga, Aluminium, baja karbon, baja tahan karat

Bahan Tabung Dasar: Bahan apa wae sing kasedhiya, kayata Tabung baja Karbon, A179, A192, A210, tabung tahan karat A269/A213 T5 T11 T22 304 316

Tabung Sirip Persegi Panjang

Pipa tunggal tabung sirip persegi lan tabung sirip persegi panjang pipa kembar uga diprodhuksi miturut syarat pelanggan.Iki utamané cocok kanggo gas exhaust sarat bledug, contone, kanggo ekonomi ing batu bara lan lenga unit murub utawa insinerators sampah.

Tabung Finned Studded

● OD tabung: 25~273 (mm) 1"~10"(NPS)

● Tembok Tabung Thk.: 3.5~28.6 (mm) 0.14"~1.1"

● Dawane tabung: ≤25.000 (mm) ≤82 ft

● Stud Dia.: 6~25.4 (mm) 0.23"~1"

● Dhuwur Stud: 10~35 (mm) 0.4"~1.38"

● Jarak Stud: 8~30 (mm) 0.3"~1.2"

● Wangun Stud: Silinder, Elips, Tipe lensa

● Tabung Finned Diameter njaba: 1" nganti 8"

● Kandang kanggo amba lumahing tabung: Vertikal utawa sudut

● Bahan Kandang: CS (kelas paling umum yaiku Q235B)

● SS (kelas paling umum yaiku AISI 304, 316, 409, 410, 321,347 )

● Bahan Tabung: CS (kelas paling umum yaiku A106 Gr.B)

● SS (kelas paling umum yaiku TP304, 316, 321, 347 )

● AS (kelas paling umum yaiku T/P5,9,11,22,91)

● Kekandelan Fin: 0,9 kanggo 3mm

● Diameter njaba tabung Studded: 60 kanggo 220mm

Tabung sing dilapisi:Kancing dilas menyang tabung kanthi nggunakake welding resistensi listrik, ngasilake welds berkualitas tinggi.Tabung stud biasane digunakake tinimbang tabung sirip ing sistem transfer panas ing pabrik petrokimia, ing endi permukaane kena lingkungan korosif banget kayata gas utawa cairan sing reged.Tabung kasebut kudu tahan kanggo bahan sing agresif lan kudu diresiki kanthi asring.Tabung studded baja digunakake tinimbang tabung sirip kanggo transfer panas ing industri petrokimia, umume ing tungku lan boiler ing endi lumahing katon ing lingkungan sing banget korosif lan ing ngendi aliran gas sing reged banget mbutuhake reresik sing kerep utawa agresif.Tabung studded minangka jinis tabung logam.Tabung iki duwe kancing sing dilas ing tabung logam.Studs iki disusun ing tatanan tartamtu ing saindhenging dawa tabung.Padha asring digunakake ing boiler lan refineries.Nalika nambah area lumahing kanggo transfer panas sing luwih dhuwur, digunakake kanggo pemanasan maneh.

Tabung Studded ditrapake ing ruang konveksi tungku pemanasan ing industri petrokimia kanggo nambah koefisien transfer panas ing sisih fuming.Tabung Studded iku loro utawa telu kothak saka tabung cahya.Amarga nggunakake Tabung studded, kekuatan panas bisa dipikolehi minangka padha radiation ing desain cukup.Tabung Studded sing diprodhuksi dening perusahaan kita nggunakake metode welding resistance.Proses welding dikontrol dening program PLC.Dipakani motor lan lulusan nggunakake motor servo.Nomer studded bisa disetel liwat antarmuka manungsa-komputer.Parameter kelulusan lan koefisien kompensasi bisa disetel miturut syarat teknis kanggo njamin kualitas lan presisi produk.

Aplikasi lan Prinsip Kerja

1. Peralatan digunakake khusus kanggo welding tabung studded.Tabung studded sing diprodhuksi nggunakake peralatan iki minangka komponen pertukaran panas sing efisien energi.Iki ditondoi kanthi efisiensi transfer panas sing dhuwur lan tekanan bantalan sing dhuwur, lan paling cocog kanggo wilayah suhu dhuwur.Utamane digunakake ing pemulihan panas sampah, petrokimia, sistem pertukaran panas boiler stasiun tenaga lan industri liyane.

Aplikasi tabung studded ing kamar konveksi tungku pemanasan industri petrokimia bisa nambah koefisien transfer panas sisih kumelun.Area tabung studded 2 nganti 3 kaping luwih saka tabung cahya.Ing kondisi desain cukup, nggunakake tabung studded bisa diwenehi kakiyatan panas padha radiation.

2. tabung Studded minangka bagéan exchange panas terpadu diproses nggunakake daya frekuensi kontak jinis resistance welding lan upsetting pasukan fusi welding.

3. peralatan adopts dual-obor logam welding tumor-free.Motor stepper digunakake kanggo divisi sirah kandang jaran;lan guide linear nggunakake geser sirah mesin.Welding tliti wis mesthekake.

4. Welder tabung studded minangka tukang las terpadu mekanik-listrik.Bagian kontrol listrik nganggo kontrol program PLC lan setelan parameter antarmuka manungsa-mesin, lan operasi kasebut gampang lan dipercaya.Parameter welding nganggo setelan komputer papan tunggal.Kinerjae stabil lan trep.

Parameter Teknis Utama

1. Kapasitas input Rated: 90KVA

2. Dirating tegangan input: 380V ± 10%

3. Diameter tabung baja sing dilas: 60-220mm

4. Diameter studs sing dilas 6-14mm (lan stud sing bentuke ora normal)

5. dawa efektif saka gandheng tabung baja: 13m

6. Jarak sumbu saka studs gandheng: bisa bebas diatur

7. Susunan studs radially gandheng: nomer malah

8. Nalika welding bahan stainless steel, preheater dibutuhake (digawe dening pangguna dhewe).

Serrated Finned Tube

Tabung sirip bergerigi saiki luwih populer ing manufaktur boiler, prau tekanan lan peralatan penukar panas liyane.Nduwe kaluwihan luwih akeh tinimbang tabung sirip padhet umum liyane, sing kalebu:

Koefisien transfer panas sing luwih dhuwur.Serrate bisa nggawe aliran gas ngliwati sirip kanthi bebas, ningkatake gerakan turbulen lan ningkatake efek transfer panas.Panliten nuduhake yen efisiensi transfer panas tabung sirip serrated kira-kira 15-20% luwih dhuwur tinimbang tabung sirip padat umum.

Ngurangi konsumsi logam.Amarga koefisien transfer panas sing luwih dhuwur, kanggo jumlah panas sing padha, tabung sirip serrated karo area transfer panas sing kurang, sing mbantu nyuda konsumsi logam.

Anti-deposisi abu lan anti-scaling.Amarga serrate, iku banget hard kanggo tabung sirip serrated kanggo simpenan awu lan scaling.

Luwih fleksibel kanggo adaptasi karo owah-owahan arah aliran gas.

Fitur penting konfigurasi iki efisien, ikatan efektif saka sirip kanggo tabung ing kabeh kondisi suhu lan meksa, lan kemampuan kanggo tahan suhu dhuwur sisih sirip.Konfigurasi sirip serrated iki malah luwih apik kanggo tahan fouling sirip yen ana masalah ing aplikasi.Iki menehi sifat transfer panas sing luwih apik tinimbang sirip padhet.

● Rincian Teknis

● Rincian Tabung Dasar

● Diameter tabung: 20 mm OD Min nganti 219 mm OD Maks.

● Kekandelan tabung: Minimal 2 mm nganti 16mm

● Bahan Tabung: Baja Karbon, Baja Tahan Karat, Baja Paduan, Baja Corten, Baja dupleks, Baja Super Duplex, Inconel, Nikel & Incolloy Tinggi Krom Tinggi, bahan CK 20 lan sawetara bahan liyane.

● Rincian Fin

● Ketebalan Fins: Min.0,8 mm iki Max.4 mm

● Dhuwur Sirip: Min 0,25” (6,35 mm) Nganti Maks.1,5” (38 mm)

● Kapadhetan Sirip: Min 43 Sirip saben Meter nganti Maks.287 Fin saben Meter

● Bahan: Baja Karbon, Baja Tahan Karat, Baja Paduan, Baja Karton, Baja Duplex.


Wektu kirim: Jun-17-2022